Kuratóriumi tagok

Kuratóriumi tagok

Koch Róbert - elnök

„Profi pályafutásomat Kaposváron kezdtem. Európa különböző bajnokságaiban játékosként húsz évet töltöttem a pályán. Egyre sikeresebb csapatokban, kiváló edzők keze alatt játszottam.
Eredményes éveimben játékosként 9 bajnoki, és 11 kupa aranyérmet szereztem.
Nemzetközi Kupa sorozatban BL négyes döntőig, Challange Cup bronzéremig, Cev Kupa ezüstéremig, valamint Mevza Bajnoki címig jutottam.
Számomra elképzelhetetlen volt, hogy aktív sportolói pályafutásom befejezése után ne a szeretett sportágamban dolgozzak. 2015 óta dolgozom edzőként, jelenleg klub szinten Ausztriában, e mellett a MÁV-Előre sportegyesület szakmai irányítását, valamint a Felnőtt Férfi válogatott Szövetségi Kapitányi posztját töltöm be. Célom minél több, a röplabdát szerető fiatalt hasonló szintig segíteni, mentorálni, tudásomat átadni és e mellett magamat fejleszteni.
Gergőre hamar felfigyeltem. Személyesen a strandröplabda kapcsán ismertem meg. Marcell fiammal két szezonban indultak az Országos Utánpótlás Bajnokságban, amit mindkétszer megnyertek. Követtem pályafutását, és ha szakmával, átigazolással kapcsolatban kért tanácsot, örömmel segítettem neki. A család kezdeményezésére a Gergő neve alatt működő Alapítvány és annak szellemisége nagyon meghatott, és szívből vállaltam az elnökségi feladatot. Geriben megvolt azon kivételes képességek összessége, ami miatt a legjobbak közé került és tartozott. Adottságai mellett tudással, kivételes szorgalommal és alázattal rendelkezett, és a mentális fejlődése is példás volt. Gergő, amit életében képviselt, ezt a lehetőséget szeretnénk megadni az alapítványon keresztül azon gyerekek, fiatalok számára, akik hasonlóan szeretik és elkötelezettek a röplabda sportágában, de valami esetleg hiányzik, vagy megreked, hogy céljaikat elérjék. Vagy épp csak egy-egy bizonytalan pillanatban, tanácsra, megértő, támogató vagy megerősítő szavakra vágynak. De legyen az anyagi vagy sporttudományi, erőnléti, mentális, szellemi, technikai, tanácsadói segítség, mi ott leszünk és bár csapatsportról van szó, mi egyéni sportolói mentorként nyújtunk majd segítséget.”

Iván Bence

„Gergővel egyidőben, 2010-ben kezdtem el röplabdázni. Eleinte más sportok is érdekeltek, ám a kezdeti nehézségek ellenére mégis a röplabda mellett maradtam. Életutunk összefonódott, minden lehetőséget együtt beszéltünk át, és döntöttünk el, így a 2017-es dunaújvárosi igazolást, és a 2020-as kaposvári csapatváltást is együtt léptük meg. Az országos utánpótlás bajnoki es válogatott sikerei Gergőhöz hasonlóan nálam sem maradtak el. Egyszer álltam a dobogó első fokára az országos serdülő bajnoki döntőn, egy arany es egy bronz volt a további mérlegem az U19-es U21-es korosztályokban. Gergő és köztem olyan testvéri kapcsolat volt, ami más testvérek számára sokszor elérhetetlennek látszott. Nem veszekedtünk, mindig egyetértettünk és a későbbi együttélés során is tudtunk kompromisszumokat kötni. A közös életvitel mellett nagyon sok más dolog is egyszerre érdekelt minket, emiatt még szorosabb kötelék alakult ki köztünk. Kölcsönösen felnéztünk egymásra, minden meccs es edzés után megbeszéltük melyikőnk miben tud fejlődni, hogy válhat jobb játékosa, es emberré.”

Geiger András

„Tizenhét évesen, 1995-ben kezdtem el röplabdázni Kaposváron. Megannyi bajnoki és kupagyőzelem után 2005-től hat szezont külföldön töltöttem, melyet röplabda karrierem aranyéveinek tekintek. 2014-ben három nemzet bajnokaként fejeztem be pályafutásom Kaposváron, ahol azóta is a Kaposvári Röplabda SE elnökségi tagjaként, a csapat szakmai munkáját segítem. 2020-ban itt találkoztam először Gergővel, akiben egy nagyon ambiciózus, elszánt, tehetséges röplabdázót ismertem meg. Röplabdához és társaihoz való hozzáállása minden játékos számára példaértékű. Nem titok, hogy hosszú évekre terveztem vele. Így amikor a kuratóriumi tagságra felkértek, nem volt kérdés számomra, hogy elvállaljam ezt a megtisztelő feladatot.”

Az oldal tartalma szerkesztés alatt áll, kérjük szíves türelmedet!